Afspraak Tandartsenpraktijk Genders - Tandarts Mondhygiëniste Preventie Landgraaf Parkstad

Afspraak

Bij Tandartsenpraktijk Genders kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen veelal op korte termijn terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Indien het gaat om een kleine verrichting kan deze tijdens de controle worden uitgevoerd. Echter wanneer het gaat om een uitgebreidere behandeling dan plannen wij een nieuwe afspraak in om ook echt de tijd te nemen voor een zo goed mogelijk resultaat. Wij vragen hiervoor uw begrip!

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze telefonische openingstijden. De praktijk is telefonisch bereikbaar op ma-do vanaf 9:00u tot 10:45u, 11:15u tot 13:00u en van 14:30u tot 17:00u.  Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 09:00u tot 11:00u.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.